Afbeelding
Foto: Monique de Jager

Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding

Algemeen

CASTRICUM - De politieberichten van maandag 2 december tot en met zondag 8 december

Getuigenoproep Doorrijden na aanrijding
Deze week is gebleken dat op maandag 25 november, omstreeks 16.10 uur op de Huibert van Ginhovenstraat, bij de kruising met de Schoutenbosch/Meester Nijsenstraat, een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietser. Een fietsende jongedame, rijdend in de richting van het station, werd van achter aangetikt, kwam ten val en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de bestuurder (m/v) van de donkere stationwagen, die hierbij betrokken is. De politie wil graag in contact komen met eventuele getuigen maar ook de bestuurder. Men wordt verzocht contact op te nemen met de politie Castricum of via 0900-8844.

Auto zoek
Maandagmiddag 2 december heeft een 85-jarige vrouw haar personenauto geparkeerd in Bakkum in de omgeving van de Constantijn Huygenstraat, maar ze kon even later haar personenauto niet meer terug vinden. Het betreft een Hyundai I20, kleur grijs, voorzien van het kenteken 93-ZP-Z4. Inmiddels valt op 'Je bent Castricummer als' te lezen dat deze auto terecht is.

Vuurwerk in beslag genomen
Dinsdag 3 december Na een MMA (Meld Misdaad Anoniem) melding is er een instap geweest bij een woning in Castricum. In deze woning werd een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. Tevens werd er een in aanbouw zijnde hennepplantage ontdekt. Goederen zijn in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt. Lees hierover meer in dit artikel.

Rijden zonder rijbewijs
Woensdagmiddag 4 december heeft een 15-jarige jongen een aantal bekeuringen gekregen onder andere in verband met geen richting aangeven en het negeren van een stopteken. De jongen reed op een Tomos brommer en reageerde totaal niet op de aanwijzingen van de politie. Ook nadat er, door de politie,  gebruik gemaakt was van de optische-geluidssignalen bleef de jongen doorrijden op zijn Tomos. Nadat duidelijk was welk kenteken op de Tomos zat is de politie naar het huisadres gereden van de desbetreffende jongen. Hier werd de jongen even daarna aangetroffen en is hij voor de afhandeling van de bekeuringen meegenomen naar het politiebureau. De bekeuring rijden zonder rijbewijs was de tweede keer voor deze jongen.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 17 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01