Kerstmarkt in ketelhuis op landgoed Duin en Bosch
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Bakkum

Kerstmarkt in ketelhuis op landgoed Duin en Bosch

BAKKUM - Ben je nog op zoek naar een prachtige kerstboom of een mooi (klein) kado voor onder de boom? Kom dan op zondag 8 december tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje nemen op de sfeervolle kerstmarkt op landgoed Duin en Bosch.

Het voormalig Ketelhuis, Watertorenpad 2, is omgetoverd in kerstsferen. Bij de entree is er ruime keuze aan kerstbomen met en zonder kluit. Cliënten van Reakt locaties Castricum, Alkmaar, Purmerend en Zaandam verkopen zelfgemaakte geschenken. Dat varieert van diverse houtwerkstukken, zelfgemaakte kussens gemaakt van dekens, kleurrijke kaarsen, verschillende kerstboomversieringen, sieraden, sjaals, sokken, mutsen, wanten en kaarten. Ook kun je hier terecht voor winter- en/of feestkleding.

Tijdens de kerstmarkt in het Ketelhuis worden er ook versnaperingen verzorgd door 'De Inloop'. Hierbij kun je opwarmen met bijvoorbeeld een warme chocolademelk, al dan niet met slagroom. Proef de overheerlijke erwtensoep met rookworst en roggebrood voor een klein prijsje die chef-kok Andries persoonlijk bereid heeft. Natuurlijk ontbreekt bakkerij Bak'm met diverse lekkernijen niet op deze kerstmarkt. De troubadour 'De Zwager' vergroot met zijn liederen de kerstsfeer. Ook de Kerstman met zijn arrenslee komt nog langs.

Bron: www.reakt.nl

Meer berichten