Afbeelding

Midwinterfeest in de Tuin van Kapitein Rommel

Algemeen

CASTRICUM - Bij kerst hoort een gezellige kerstmarkt. In de Tuin van Kapitein Rommel wordt een gezellig midwinterfeest gehouden op zaterdag 14 december van 16.30 uur tot 19.30 uur.

Voor het goede doel
In de Tuin van Kapitein Rommel staan die middag verschillende kramen met allerlei leuke artikelen voor de kerst. Veel kramen zijn ingericht door instellingen die een goed doel vertegenwoordigen. In de kas worden er allerlei eigengemaakte producten zoals vogelvoederhuisjes, pindaslingers en kerststukjes verkocht. Je kunt verder genieten van verschillende optredens en de kinderen kunnen zich vermaken in de knutselhoek. Met een glas glühwein in het kerstcafé beleef je zeker een gezellige en sfeervolle avond.

De Tuin van Kapitein Rommel wordt volledig beheerd door een stichting en gerund door vrijwilligers. Gedurende het hele jaar worden er allerlei recreatieve, culturele en educatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De Tuin van Kapitein Rommel is te vinden aan de Stationsweg 3 in Castricum. Entree is gratis.

Bron en foto: Tuin van Kapitein Rommel