Logo uitkijkpost.nl
Staand Gaylord de Winter en zittend zijn broer Thorvald
Staand Gaylord de Winter en zittend zijn broer Thorvald (Foto: aangeleverd)

Gaylord de Winter van Apicius bij Verhalengroep

CASTRICUM - De Verhalengroep Castricum heeft Gaylord de Winter uitgenodigd voor de bijeenkomst op 12 november in het gebouw van de Werkgroep Oud-Castricum. Gaylord is samen met zijn broer Thorvald eigenaar van het gerenommeerde restaurant Apicius aan de Van der Mijleweg 16 in Bakkum.

De geboren en getogen Bakkummers zijn, na vele omzwervingen door Europa tijdens hun opleidingen, uiteindelijk weer in hun geboortedorp neergestreken. Op 1 december 2001 openden zij restaurant Apicius. De combinatie van de twee broers bleek een groot succes. Thorvald is degene die de scepter zwaait in de keuken en Gaylord ontpopte zich als gastheer met passie voor en kennis van wijn. Al gauw werd restaurant Apicius beloond met een Michelinster, die nog steeds aanwezig is. Een korte periode werd zelfs een tweede ster gevoerd, die echter niet behouden werd.

Gaylord de Winter zal tijdens zijn presentatie vertellen over de ruim 17 jaar Apicius. Wil je deze bijeenkomst bijwonen, dan kan dit op dinsdag 12 november om 10.00 uur in De Duynkant aan de Geversweg 1b. De entree voor de onkosten bedraagt € 3,- , dit is inclusief koffie of thee.

Meer berichten