Afbeelding
Foto: aangeleverd

Toontje Lager komt naar Akersloot

Cultuur Akersloot

De immens populaire Nederlandstalige band Toontje Lager komt op zaterdag 26 oktober naar De Vriendschap in Akersloot voor een optreden. Toontje Lager was naast Doe Maar een van de populairste bands uit de tachtiger jaren met hits zoals; Net als in de film, Achter de Wolken, Vroeg of Laat en het succesnummer van de band 'Stiekem gedanst'. Nog veel meer hits volgden en Toontje Lager was in die jaren een van de meest gevraagde groepen.

Zanger Erik Mesie begon in de jaren negentig een solocarrière die ook zeer succesvol was, maar de drang om weer met een band te gaan optreden werd steeds maar groter. Erik Mesie ging in 2017 samenwerken met Henk Temming en de Nederpop All Stars, deze tour was een succes.

In 2018 kwam de band weer bij elkaar en werd besloten om in 2019 een tour te doen langs grote en kleine zalen om hun vroegere fans, maar zeker ook hun huidige fans, te laten genieten van hun vele hits.

Door goede contacten met De Vriendschap kwam het management van Toontje Lager met het voorstel om in oktober een optreden in Akersloot te gaan doen.

Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar bij café De Vriendschap en Novy Velzeboer in Akersloot. Via internet zijn tickets verkrijgbaar bij ticketservice: www.ikbenaanwezig.nl.

Het voorprogramma zal deze avond worden verzorgd door De Bikkels, een formatie uit Akersloot die op dit moment erg in de belangstelling staat. 

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57