Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Poppenkast bij de Springplank

Op dinsdagochtend 22 oktober, in de herfstvakantie, is er weer poppenkast bij speelvereniging de Springplank op de nieuwe locatie. Het verhaal 'De Kleine Zeemeermin' wordt gespeeld. Met Ariel, haar vriendje Botje en natuurlijk de knappe prins. Daarna kunnen kinderen een bijpassende knutsel maken en spelen. Ariël zelf zal langskomen om voor de kinderen haar verhaal te spelen in de poppenkast. Ook haar oudere zus speelt mee. Twee jaar geleden begon zij, op eigen initiatief, met het succesvolle Roodkapje bij de Springplank. Inmiddels heeft zij daar ook Hans en Grietje gespeeld.

Na de verhuizing naar het Buurt en BiljartCentrum (BBC) aan de Van Speykkade 61 in Castricum kan speelvereniging de Springplank weer activiteiten als dit aanbieden. Kinderen van ongeveer 2 tot 6 jaar zijn deze ochtend welkom met hun (groot)ouders. Vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie en thee tegen een kleine vergoeding. De poppenkast start 10.30 uur. Daarna kan er geknutseld en gespeeld worden tot 12.00 uur. Entree per kind € 3,50 (leden gratis) inclusief gratis limonade voor de kinderen. Aanmelden is nodig om teleurstelling te voorkomen. Aanmelden kan via Facebookpagina DeSpringplankCastricum of info@springplankcastricum.nl.

Na de herfstvakantie kunnen kinderen tussen 2 en 4 jaar meedraaien bij de peuterochtenden iedere maandag, dinsdag en donderdag. (Groot)ouders met (klein)kinderen van 0 tot 2 jaar zijn na de herfstvakantie welkom bij het ouder-kindcafé op vrijdagochtend. Meer informatie is te vinden op www.springplankcastricum.nl.

Meer berichten