Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Castricum

Orthocenter Castricum sluit per 1 november

Orthodontiepraktijk 'Orthocenter Castricum', gevestigd in Tandartsen Groepspraktijk Castricum (TGPC), Schelgeest 1 in Castricum, sluit vrijdag 1 november haar deuren. Dat lieten zij vrijdag 4 oktober in een email weten aan hun patiënten.

Vanwege de lage personeelsbezetting zijn zij maar op een gering aantal dagen per week open en kunnen ze weinig mogelijkheden bieden voor het maken van een afspraak. Mede hierdoor kunnen ze de continuïteit van de behandelingen volgens de Orthocenter-normen niet langer voortzetten, is in de mail te lezen.

Het is voor patiënten mogelijk om de behandeling voort te zetten in een van de andere filialen zoals Orthocenter Wormerveer of Orthocenter Heemskerk IJmond. Op www,orthocenter.nl is de volledige lijst van filialen te vinden.

Het voortzetten van de behandeling bij een andere orthodontiepraktijk is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld als zij met andere materialen werken. Voor de mogelijkheden daartoe, kan contact opgenomen worden met de gewenste orthodontiepraktijk. 

Meer berichten