Afbeelding
Foto: aangeleverd

De Kennemer Duincampings trotse winnaar van Kroon op het werk

Algemeen Castricum

Donderdag 26 september is de Kennemer Duincampings uitgeroepen tot trotse winnaar van de 'Kroon op het Werk 2019' prijs. Deze prijs wordt uitgereikt door Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) en is bestemd voor organisaties die uitblinken in het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De Kennemer Duincampings zet zich al jaren in voor de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Deze erkenning is dan ook letterlijk de Kroon op het Werk.

Dat de Kennemer Duincampings niet zomaar een camping is blijkt uit de specifieke bedrijfscultuur. Zo zijn de functionerings- en beoordelingsgesprekken afgeschaft en worden er maandelijks excellence gesprekken gevoerd. Hier worden successen en mooie missers gedeeld en vormen uitdagende doelen de basis van deze successen en missers. Mariska Pronk (Human Being Manager bij de Kennemer Duincampings): "Het doel hierbij is niet om het doel te halen, maar om collega's zo veel mogelijk te inspireren hun creativiteit en durf aan te boren, waardoor zij zichzelf steeds verder kunnen stretchen."  Daarnaast is er veel individuele aandacht voor de medewerkers en wordt zo een cultuur van groei gecreëerd. Dit is onder andere te zien in de bevlogenheid van de medewerkers en de enorme groei die het bedrijf doormaakt.

Dat de Kennemer Duincampings veel investeert in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers blijkt ook uit het feit dat dit niet de enige prijs is die zij deze week hebben gewonnen. Eén van de praktijkopleiders, Alexander van der Doorn, is in dezelfde week uitgeroepen tot Praktijkopleider van Nederland in de categorie 'voedsel, groen en gastvrijheid'. Ook is de Kennemer Duincampings al meerdere malen uitgeroepen tot Leerbedrijf van het jaar.

De prijs van Kroon op het Werk is een aanmoediging voor de Kennemer Duincampings om ook in de toekomst te blijven investeren in haar medewerkers.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 15 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01