Logo uitkijkpost.nl
Foto: E. Posno
Castricum

18 jaar, loslaten maar

Wanneer dagelijkse handelingen niet goed overzien worden en/of regelmatig fout lopen is het loslaten van je kind moeilijk en absoluut niet vanzelfsprekend. Op dinsdag 17 september is er een thema-avond op de OBS Juliana van Stolbergschool te Castricum.

De toekomst is ongewis, want wat komt mijn kind tegen? Treft hij of zij wel een goede partner, een interessante studie, een baan die vol te houden is, begripvolle collega's, hoe zal het huishouden lopen, wie vangt hem op wanneer ik dat niet meer kan en is er nog ontwikkeling mogelijk?

Op deze avond wordt stilgestaan bij de praktische aspecten en krijgt u informatie over de ontwikkeling en automatisering van nieuwe vaardigheden en over wat je linker en rechter breinfuncties daar mee te maken hebben. Deze informatie is interessant voor alle mensen met A.S.S., ADHD, dyslexie, dyscalculie, HSP, hoogbegaafdheid en voor alle andere conceptueel denkers.

De spreker van vanavond is Anja Dekker – Levenscoach / Jobcoach bij autisme en ADHD bij IQ Coaches (www.iqcoaches.nl).

Dinsdag 17 september, OBS Juliana van Stolbergschool, inloop vanaf 19.45 uur, lezing begint om 20.00 uur en eindigt om 22.15 uur met uitloop tot 22.45 uur.

Meer berichten