Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pavla Belly Dance op Facebook
Castricum

Nieuw in Castricum: buikdansen voor kinderen

Vanaf woensdag 4 september is er elke woensdagmiddag buikdansles voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar (groep 1/2/3) in de FrunsDansStudio.

Buikdans versoepelt de gewrichten, helpt om een elegante houding te verkrijgen en ondersteunt een gezond zelfvertrouwen over het eigen lichaam. Alle kinderen die houden van dansen en vrij bewegen worden uitgenodigd om mee te doen.

De lessen worden gegeven door buikdansdocente Pavla. De kinderen krijgen uitleg op een speelse manier over verschillende buikdanstechnieken waarbij veel aandacht wordt besteed aan de juiste lichaamshouding en een veilige uitvoering van de beweging. En er wordt vooral veel gedanst! Op oriëntaalse muziek, en ook Nederlandse kinderliedjes worden gespeeld want deze lenen zich heel goed om buikdansbewegingen te oefenen. 

Kledingtips: Buikdanssjaal met muntjes is leuk, maar niet perse nodig. Het belangrijkste is dat de kinderen zich lekker in de kleren voelen en er gemakkelijk in kunnen bewegen.
De lessen zijn op woensdagen vanaf 15.30 tot 16.15 uur. De kosten zijn 4 euro per les. Proefles 2 euro. Aanmelden kan via email: pavlabellydance@gmail.com. 

Locatie: FrunsDansStudio, Verlegde Overtoom 9, Castricum. Data van de lessen en verdere informatie is te vinden op de facebookpagina van Pavla belly dance of op www.frunsdansstudio.nl.

Meer berichten