Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay

Ga je mee bramen zoeken?

Wist je dat bramen familie zijn van de aardbei? Dat bramen echt zomerfruit is? Wil je meer weten over bramen, bramenstruiken en hoe bramen groeien? IVN afdeling Midden Kennemerland organiseert in samenwerking met camping Geversduin een excursie met als thema 'bramen' op zondag 25 augustus 2019.

Niet alleen mensen vinden bramen heerlijk, de bloemen bieden nectar voor zweefvliegen, kevers, bijen en hommels. In en op de bladeren en stengels leven schimmels, diverse keversoorten, wespen enzovoorts. De IVN natuurgidsen zullen jullie hier van alles over vertellen en natuurlijk ga je ook bramen plukken, neem dus een bakje mee!

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van camping Geversduin Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum (info@campinggeversduin.nl).

Kosten zijn 4 Euro voor volwassenen, 2 Euro voor kinderen tot 12 jaar. Graag gepast betalen. Vertrek om 14.00 uur vanaf de receptie van camping Geversduin. Duur van de excursie is ongeveer anderhalf uur.
De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen, deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost 1,80 euro en is alleen met chip of pin te betalen. Kinderen tot en met 17 jaar is gratis.

Meer berichten