Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Subsidieregeling voor isolatiemaatregelen weer beschikbaar

Wilt u in uw eigen woning minimaal twee energiebesparende, isolerende, maatregelen treffen? Dan kunt u vanaf donderdag 15 augustus weer subsidie aanvragen. De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) is beschikbaar voor eigenaar én bewoner. In opdracht van de overheid stelt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) tot en met 2020 € 84 miljoen beschikbaar. 

De subsidie kan aangevraagd worden, wanneer er in de bestaande koopwoning twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen worden genomen. Ook dient u eigenaar én bewoner te zijn van de woning. U kunt per woning maximaal € 10.000 aanvragen. Gaat u een grote duurzame verbouwing tegemoet? Denk dan aan de subsidie voor een energiezuinig pakket.

Voor voorwaarden en meer informatie kunt u terecht op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Ook is er een SEEH beschikbaar voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's).

Algemene informatie over verduurzaming van woningen en financiële regelingen is te vinden op de website van het Duurzaam Bouwloket.

Bron: gemeente Castricum

Meer berichten