Logo uitkijkpost.nl
Foto: Speelotheek Castricum op Facebook
Castricum

(Ver)koop speelgoed op het Bakkerspleintje

Dit jaar mag Speelotheek Castricum voor de zesde keer hun speelgoedmarkt organiseren. De afgelopen jaren was deze op een andere plek in Castricum. Dit jaar zijn ze erg trots en blij dat de speelgoedmarkt gehouden mag worden op het Bakkerspleintje! Wat een handige, centrale en mooie plek in Castricum vinden ze, helemaal handig om de gezelligheid van de vrijdagmarkt op de Dorpsstraat met een speelgoedmarkt te combineren. Vanuit de KidsVakantieCocktail is het idee ontstaan om een speelgoedmarkt te organiseren in de zomervakantie. En elk jaar een groot succes.

De speelgoedmarkt is op vrijdag 19 juli van 11.00 – 13.00 uur. Ontzettend leuk om langs te komen met uw (klein)kinderen om nog wat speelgoed voor de vakantie te scoren. Of ruim thuis lekker op en kom je speelgoed verkopen. Neem een stoeltje en kleedje mee en je verkoop kan beginnen. Uiteraard handig als er een volwassen bij blijft. Er is nog meer gezelligheid geregeld, want de Creatieve Wieven zijn ook aanwezig met hun knutseltafel en kinderen kunnen geschminkt worden door één van de vrijwilligers van de speelotheek.

Als het slecht weer is gaat de speelgoedmarkt niet door! Check de website of Facebookpagina, vanaf 10.30 uur zal er een afbericht zijn. De verkoop en aanwezigheid is op eigen risico en verantwoordelijkheid van de ouders. De speel-o-theek is niet verantwoordelijk.

Meer weten over de speelgoedmarkt? Alle aandachtspunten en regels staan op www.sotcastricum.nl. Als je wilt verkopen, graag een mail naar: info@sotcastricum.nl, meedoen is gratis. 

Meer berichten