Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Een absolute aanrader voor het begin van de zomervakantie

Het feest voor het 25-jarig bestaan is nog maar net voorbij en de volgende activiteit staat alweer voor de deur. Van zondag 14 tot en met 18 juli is de Tuin van Kapitein Rommel weer omgetoverd tot Sprookjestuin. Mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en met prachtige creaties van kunstenares Anja Jonker.

Op zondag 14 juli wordt de Sprookjestuin om 10:00 uur op feestelijke wijze geopend. Daarna gezellig samen met de kinderen op speurtocht door de Sprookjestuin. Alle vertrouwde sprookjesfiguren als Roodkapje, Klein duimpje en Pinokkio zijn weer van de partij. Maar ook de verhalenboom, Holle Bolle Gijs en het monster van Loch Rommel wachten daar. En wie weet wat je nog meer gaat tegenkomen!

Een absolute aanrader voor het begin van de zomervakantie en een onvergetelijk uitje voor (groot-)ouders en (klein)kinderen. Ook het terras is geopend voor een drankje na afloop. Neem dan gelijk een kijkje bij de expositie in de vernieuwde expositieruimte.

Dagelijks van 09.30- 16.30 uur is iedereen weer welkom om samen op ontdekking te gaan door de Tuin. Entree is € 4,- voor de kinderen, volwassenen zijn gratis. Om grote drukte bij de sprookjes te voorkomen kan het zijn dat het hek tussendoor even sluit.

Meer berichten