Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Vlinders, brandnetels en insecten

Op zondag 14 juli van 11.00 tot 12.30 uur, organiseert IVN Midden-Kennemerland in samenwerking met Duincamping Geversduin een excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping. Samen met een IVN gids kun je op zoek naar zoemende beestjes, vlinders en nog veel meer.

De gids kan je veel vertellen over wat je allemaal tegenkomt bij deze wandeling.

In de zomer is de natuur in volle bloei, vogels zorgen voor hun jongen, insecten worden verleid door geurende bloemen en alles komt tot leven. Ook zo nieuwsgierig hoe dieren en planten samenleven en wat er verder nog allemaal te zien is? Ga mee en je hoort van alles over wat je ruikt, voelt, hoort en ziet.

Tip: let op het weerbericht en zorg voor passende kleding (lange mouwen en pijpen in verband met teken, etc.).

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van Duincamping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum of per email aan: info@campinggeversduin.nl onder vermelding van 'excursie 14 juli'.. Het vertrek is om 11.00 uur vanaf de receptie. Kosten zijn € 4,00 per persoon, Kinderen € 2,00. Graag gepast geld meenemen.

De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen, deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost 1,80 en is alleen met chip of pin te betalen. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Meer berichten