Afbeelding
Foto: aangeleverd

Spetterende editie van 'Bakkum Vertelt'

Cultuur Bakkum

Festival 'Bakkum Vertelt' keert terug! Op 12, 13 en 14 juli is Camping Bakkum weer het podium voor de 8ste editie van dit muziek & theater festival. Bakkum Vertelt creëert een unieke beleving: midden in de natuur, een intiem festival met een uitgebreid programma. Van kleine persoonlijke optredens op het caravanpodium tot spetterende, swingende acts in Openluchttheater de Pan. Bakkum Vertelt is een festival voor het hele gezin en gratis toegankelijk.

Familievoorstellingen
'Er was eens prinses: Penny, ze had alles wat haar hartje begeerde, maar toch vond ze het prinsessenleven saai. Ze droomde van een avontuurlijk leven als piraat. Toen verscheen er ineens een piraat: Rob de Landrot'. Ga vrijdag 12 juli om 16.00 uur met het hele gezin mee op dit spannende avontuur van Theater Tweekant (3+). Maak met mevrouw Rups die aan de rand van het bos woont. Op een dag komt de werkbij KaZoem langs vliegen en wordt uitgenodigd voor een kopje thee. Maar als KaZoem de volgende ochtend terug komt is mevrouw Rups verdwenen en zit er een prachtig, maar vreemd wezentje met vleugels op haar plaats. Wat is er gebeurd? Kom zondag 14 juli om 16.00 uur achter dit mysterie (3+).

Theater
Buiten koken leidt tot gebakken lucht. In deze knettergekke show, dekken drie eigengereide koks zelf de tafel en presenteren hun nieuwe recept. Verwacht achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick van Back Up Theater. Tres Loco is een straattheatergezelschap met een energieke en wervelende show waarbij muziek, acrobatiek en jongleren met elkaar gecombineerd worden.

Muziek
Party folkmuziek, samba, Rock&Roll, funk, ska en disco, alle muziekstijlen komen voorbij tijdens Bakkum Vertelt. Geniet van een intiem optreden van o.a. Mauricio Leijser, Raoul Bakker + band of Milou Mignon. Meer in de Ready-to-Party sfeer? Laat u dan meenemen op een extatische muzikale reis door Leoparte of swing mee met Coco Bongo and The Bonfire Ranch of Love. Het festival eindigt zondag 14 juli om 21.00 uur met Ten-Hut, waarbij het dak er echt af gaat.

Foodtrucs
Bij een festival hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Vegetarische snacks, spelt pannenkoeken, nacho's of een heerlijk borrelplankje met daarbij een lekker wijntje of een heerlijke espresso. De foodtrucs serveren dit weekend de lekkerste snacks en drankjes.

Dit is slechts een greep uit het totale festivalprogramma. Naast de vele optredens zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Doe bijvoorbeeld mee aan de badeendjesrace. Wie gaat er vandoor met 'De Gouden Eend'? Neem plaats, trap op de pedalen, kies de kleuren en fiets uw eigen schilderij. Een super herinnering en souvenir voor iedereen. Even helemaal zen? Laat je meevoeren in Gab's Lichthuis op magische klanken.

Ben je benieuwd naar het complete programma? Kijk dan snel op www.bakkumvertelt.nl.

'De Autoriteit'.
Come Together in Castricum met o.a. 'De Autoriteit' en 'DJ's 'Vierdiep' 13 uur geleden
Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34
Meerdere inbraken in Castricum.
Meerdere inbraken in Castricum 18 mrt, 18:25