Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Castricum zondag bomvol activiteit

Zondag 7 juli belooft een gezellige en sportieve dag te worden. Castricum staat in het teken van de derde editie van de 1/8e Triatlon, een sfeervolle zomerbraderie/vinylmarkt met aansluitend een heerlijke band op het dorpsplein.

Braderie
Van 11:00 – 17:00 uur is in de Torenstraat en de Burgemeester Mooijstraat de gezellige zomerbraderie/vinylmarkt te vinden. Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 100 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en kramen met het nostalgische vinyl.

Na het rondsnuffelen op de zomerbraderie/vinylmarkt kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snacktentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals chocozoenen, fruit, honingproducten, vis, tosti's, patat en hamburgers. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.

Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen en een BungeeJump.

Triatlon
Om 13:30 uur is het startschot voor de 1/8e triatlon bij zwembad de Witte Brug. Er wordt 500 meter gezwommen, 21 kilometer gefietst en 5 kilometer hardgelopen door het centrum van Castricum. De start is bij zwembad de Witte Brug en de finish op het Dorpsplein nabij Grand Café Balu. Kijk voor meer informatie op  www.triatlon-castricum.com.

Voetbal en band
Vanaf 17:00 uur is de WK-finale live te volgen op een groot scherm, aansluitend treedt de band 'Alle Tijd' op met de beste covers . Dit vindt plaats op het Dorpsplein bij Grand Café Balu.

Meer berichten