Logo uitkijkpost.nl
Foto: ondernemendlimmen.nl
Limmen

Woensdag 26 juni jaarmarkt Limmen

Woensdag, 26 juni, is er in de kern van Limmen de jaarmarkt. De organisatie is er weer in geslaagd om een markt met veel diversiteit en vermaak neer te zetten.

Vanaf 14.00 tot 21.00 uur zullen er ruim 100 kramen en stands langs de route Kerkweg, gedeelte Vuurbaak en Dusseldorperweg staan. Limmer ondernemers, verenigingen en stichtingen zijn aanwezig, daarbij aangevuld met vele kramen en stands van buitenaf die van alles aanbieden voor jong en oud. Bij de Vredeburg is vanaf begin van de avond Harmonie Excelsior te beluisteren.

Sportvereniging Tios is in de middag al te vinden op de parkeerplaats hoek Dusseldorperweg-Vredeburglaan. Zij hebben een beweegplein waar de kinderen zich op diverse manieren kunnen inspannen op een leuke manier. Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht, voor een ieder is er wel wat lekkers te koop. EetBarLekker en Heeren van Limmen hebben hun terras weer geopend want ze hopen allemaal weer op een mooie middag-avond. Tot ziens op de 26e bij de jaarmarkt van Limmen.

Meer berichten