Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Regio

Brijder organiseert twee Jeugdwebinars

Een webinar is een live online uitzending waaraan iedereen kan deelnemen, vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet. Tijdens de webinar kun je via een chat vragen stellen aan experts. Jouw vragen worden zoveel mogelijk tijdens de webinar beantwoord.

Op woensdag 5 juni is er een webinar voor professionals: "Mijn ouders hebben problemen en wie kijkt er om naar mij?" Een webinar over KOPP/KVO. Professionals worden meegenomen in hoe zij KOPP/KVO problematiek kunnen herkennen en de beschermende elementen kunnen inzetten.

Op woensdag 19 juni is er een webinar voor Ouders: "In gesprek met mijn kind over gamen en sociale media". Ouders komen meer te weten over de leuke en risicovolle kanten van sociale media en gamen. En of en wanneer er sprake is van een verslaving en hoe daarmee om te gaan.

Beide webinars worden gegeven met professionals van andere organisaties. De webinar van 5 juni geven zij samen met een collega van GGZ Noord-Holland Noord. Op 19 juni met een pedagoog van het CJG Haarlemmermeer.

De webinars vinden plaats van 20:00 uur tot 21:00 uur en zijn gratis te volgen op computer, tablet of telefoon.

Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door je aan te melden via de link op de website www.brijderjeugd.nl.

Brijder Jeugd biedt advies, voorlichting en hulp betreffende middelengebruik, zoals cannabis, alcohol of XTC, maar ook gokken, gamen of sociale media.

Meer berichten