Afbeelding
Foto: aangeleverd

Avondvierdaagse Akersloot

Algemeen Akersloot

21 mei aanstaande is het al weer zover de 18e Akersloter avondvierdaagse, scouting Akersloot heeft de organisatie in handen van dit jaarlijks terugkerende evenement. Ieder jaar lopen er zo'n 400 mensen van alle leeftijden mee. Er kan gestart worden voor 3 afstanden: 5, 7,5 of 10 km.

Het is voor de organisatie ieder jaar weer een uitdaging om nieuwe routes uit te zetten, maar dat is dit jaar wederom gelukt. Ook de nieuwe straten zijn opgenomen in een van de routes. Hoe leuk is het om met de hele klas of je sportteam in te schrijven en zo samen de mooiste plekjes van Akersloot te bezichtigen. De organisatie hoopt weer op een grote deelname.

Starten kan iedere avond tussen 18:15 en 18:45 uur vanaf het scoutingterrein aan de Verlengde Roemersdijk. Vrijdag 17 mei en maandag 20 mei is er van 19:00 tot 20:00 uur gelegenheid om je alvast in te schrijven, dan kan je dinsdag 21 mei meteen van start. Natuurlijk kan er ook op bij start worden ingeschreven. Wilt u deelnemen aan de avondvierdaagse er wordt een inschrijfgeld van € 5,00 gevraagd.

Aan het eind van de avondvierdaagse, op vrijdag 24 mei zullen de deelnemers feestelijk worden binnengehaald!