Logo uitkijkpost.nl
Tijdens de toertocht kunnen deelnemers genieten van al het moois dat Noord-Holland te bieden heeft.
Tijdens de toertocht kunnen deelnemers genieten van al het moois dat Noord-Holland te bieden heeft. (Foto: aangeleverd)
Regio

Toertocht voor bijzondere cabriolets!

Op maandag 10 juni 2e pinksterdag wordt inmiddels voor de 12e keer de VPPR (Vrij Zijn Pinkster Picknick Rally) georganiseerd. Dit betreft een toertocht voor cabriolets. De organisator is Klaas Middelbeek en hij heeft in de afgelopen 11 x inmiddels heel wat Noord-Hollanders mooie en onontdekte wegen en plaatsen van Noord-Holland laten zien.

De opzet is de mensen te laten genieten van het moois dat Noord-Holland te bieden heeft, aldus de organisator. Wat dacht u van picknicken te midden van een natuurgebied en een borrelstop op een heus chateau voordat de dag wordt afgesloten met een heerlijk diner in het Vrij Zijn theater! Prachtige plaatsen, onontdekte weggetjes, mooie stops en de gezelligheid maken deze dag altijd weer tot een onvergetelijke dag. En de bonte stoet auto's van VW Kever cabriolet tot Ferrari, van Willys leger jeeps tot Rolls Royce, van alles rijdt er mee.

Er wordt gestart om 10.00 uur in het Vrij Zijn theater in Alkmaar. Het wedstrijdelement zit niet in het rijden zelf maar in een vragenformulier waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De reacties van de deelnemers zijn ieder jaar geweldig positief en de route voor dit jaar belooft weer veel goeds! Deze compleet verzorgde dag kost slechts €95 p.p., het enige dat u hoeft mee te nemen is een (bijzondere) cabriolet, uw goede humeur en mooi weer. De rest wordt door de organisatie geregeld. Opgeven kan nog via: klaas@andersonfarah.eu of 06-52472413.

Meer berichten