Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Doe mee aan het lezersonderzoek van Kijk Op Castricum

Kijk Op Castricum doet onderzoek naar de informatiebehoeften van de doelgroep tussen de 30 en 55 jaar oud op het gebied van content en communicatiekanalen. Met dit onderzoek wil Kijk Op Castricum de content beter laten aansluiten op de wensen en behoeften van de doelgroep. Ben je tussen de 30 en 55 jaar oud en wil je graag je mening geven? Lees dan snel verder.

Enquête
De enquête gaat in op de wensen en behoeften van de doelgroep. Wat voor nieuws wil de lezer zien en op welke kanalen wil de lezer dit nieuws lezen? Het invullen van de enquête duurt ongeveer acht minuten. Onder de deelnemers worden heerlijke IJsprijzen van IJssalon Pinoccio verloot! Wil je meedoen? De enquête vind je hier: https://forms.gle/erWyKQ9B5Yecbmi18.

Interviews
Ook zullen er diverse interviews plaatsvinden. Deze onderzoeksmethode gaat dieper in op de onderwerpen, waar jouw mening centraal staat. Wat wil jij graag in de krant (of online) zien en waarom? Het interview kan plaatsvinden op een plaats naar keuze. Dit kan bij ons op kantoor zijn, in een restaurant of bij jou thuis. Elke deelnemer ontvangt hiervoor ook een verrassing! Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar redactie@uitkijkpost.nl

Meer berichten