Afbeelding
Foto: Facebookpagina Parnassia Groep

Parnassia opent haar deuren

Algemeen Castricum

Werken in de ggz is werk om trots op te zijn. Dat laat de Parnassia Groep graag aan iedereen zien. Daarom openen zij, in samenwerking met Reakt, Brijder en Youz, op zaterdag 16 maart 2019 haar deuren voor groot en klein! Zo kun je van 11.00 - 15.00 uur terecht bij Parnassia op de Oude Parklaan 125 te Castricum. Een divers programma laat zien hoe wij elke dag met passie professioneel zorg leveren aan onze patiënten.

De wereld van de ggz

Tijdens rondleidingen krijg je de kans een kijkje te nemen achter de schermen en nemen een verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige (spv'er), ervaringsdeskundige en een gz-psycholoog je mee in hun wereld binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Natuurlijk zijn er volop mogelijkheden om het gesprek aan te gaan over werken binnen de ggz. Zo worden diverse vacatures uitgelicht, is er informatie over opleidingen bij Parnassia Academie en kun je op speeddate gaan toekomstige collega's. Tijdens een flexbijeenkomst hoor je wat de voordelen binnen een flexpool zijn.

Van alles te zien en te doen

Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat je jouw gesprek in alle rust kunt afmaken, want ook voor de allerkleinsten is op elke hoek wat te beleven! Met een clown als ballonnenartiest, schminken, oud Hollandse spelletjes en eieren schilderen in de creahoek is er voor jouw kind meer dan genoeg te doen. Tevens worden innovaties binnen de zorg gepresenteerd; de Tovertafel en de Zora zorgrobot. Bij diverse kraampjes kun je kleine souvenirtjes kopen die zijn gemaakt door patiënten.

Ben je ook nieuwsgierig?

Dit is je kans om meer over de geestelijke gezondheidszorg te weten te komen. Dit initiatief maakt deel uit van de Week van Zorg en Welzijn. De dag is bedoeld voor alle belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.
Kortom: een dag met veel mogelijkheden en wellicht wel die ene baan die bij jou past!

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 20 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00