Logo uitkijkpost.nl
Lex Burgering (18 jaar) doet dit jaar voor de 7e keer mee aan de Alpe d'HuZes.
Lex Burgering (18 jaar) doet dit jaar voor de 7e keer mee aan de Alpe d'HuZes. (Foto: H. Kleijnen)
Limmen

Pannenkoeken eten voor Alpe d'HuZes

Op vrijdag 22 maart, Nationale Pannenkoekdag, kun je bij de Heeren van Limmen pannenkoeken eten voor de  Alpe d'HuZes.

Lex Burgering (18 jaar) gaat op 6 juni voor de 7e keer als deelnemer meerdere keren de Alpe d'Huez op voor het goede doel. Dit jaar is zijn doel om 5x omhoog te fietsen. Samen met zijn moeder, die al vele jaren vaste vrijwilliger is, gaat hij naar Frankrijk. Naast deelnemer is ook Lex al jaren vaste vrijwilliger bij team deelnemerscoördinatie.

Om naast donaties extra geld op te halen voor Alpe d'HuZes organiseren Lex en zijn moeder, samen met Heeren van Limmen, pannenkoek eten voor Alpe d'HuZes. "We nodigen iedereen uit om tussen 17.00 – 19.00 uur gezellig aan te schuiven. De toegangsprijs is voor kind + (groot)ouder € 6,- en ieder extra kind € 2,-. Wij hebben heerlijke pannenkoeken, ook lactose- /glutevrij, voor groot en klein. Kinderen hebben toegang als ze onder begeleiding van een (groot)ouder zijn. Kom dus vrijdag 22 maart gezellig samen pannenkoeken eten met stroop, suiker of naturel", aldus Lex en zijn moeder. Natuurlijk staat de limonade klaar. Ook is er een sjoelcompetitie en een mega Twisterspel.

Meld je aan via burriesadmiraal@gmail.com zodat wij weten hoeveel pannenkoeken we mogen bakken. Voor meer informatie over Lex zijn actie, zie deze link

Meer berichten