Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Akersloot

Doe mee met de proefles rock-'n-roll voor beginners

Mensen die van rock-'n-rollmuziek houden en altijd al eens een keer hebben willen proberen om op deze vrolijke en swingende muziek te dansen, hebben nu geluk. Zij kunnen op donderdag 14 maart, van 19.30 tot 20.30 uur, meedoen aan de proefles rock-'n-roll voor beginners in sporthal De Lelie aan de Rembrandtsingel 3 in Akersloot. Daar kan iedereen die dat wil aan deelnemen. Met en zonder ervaring en ook zonder partner is men welkom.

Rock-'n-roll is niet alleen dansen, maar ook een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Jong en oud, beginners en vergevorderden kunnen zich thuisvoelen in de handen van ervaren instructeurs.

Elma Kerklingh, eigenaresse van Dansschool Fabulous Fifties, vertelt: "Als wij aan het dansen zijn, zien we elk jaar mensen aan de kant staan met een blik in hun ogen van: 'Dat wil ik ook'! En vaak komen die mensen naar ons toe om te vragen waar zij dit kunnen leren.''

Dus als je niet aan de kant wilt staan tijdens Rock-'n-Roll Street Akersloot, ga dan naar de proefles en kijk of het iets voor je is. Voor aanmelding en/of informatie, bel Elma: 06-20 23 91 19, mail naar infofab50s@gmail.com of kijk op www.dansschoolfabulousfifties.nl.

Meer berichten