Maak een luchtreis boven Castricum
Logo uitkijkpost.nl
Ons dorp op een van de luchtfoto's van de nieuwe expositie.
Ons dorp op een van de luchtfoto's van de nieuwe expositie. (Foto: aangeleverd)
Castricum

Maak een luchtreis boven Castricum

Na de succesvolle expositie '50 Jaar Protest in Castricum' komt Oud-Castricum met een nieuwe tentoonstelling: 'Castricum van boven'. Een verzameling bijzondere foto's van grote hoogte. Dus kom op zondag 3 februari naar de Open Dag in De Duynkant en maak een mooie luchtreis boven ons dorp.

U vliegt over alle bekende punten. De Zanderij, het dorpscentrum, de Heereweg, het strand, de wijk rond het Bakkummerduintje, Antonius, Geesterduin, het stationsgebied, de wijk rond de Wilhelminalaan, onze nieuwbouwwijken in diverse stadia, Duin en Bosch, Geesterduin, Tulpenveld en de Oosterbuurt. En het leuke is: het is een reis door de tijd. De oudste foto's dateren van 1923, maar er zijn er ook van de jaren '50 en '70. Zo ziet u in vogelvlucht de ontwikkeling en groei van ons mooie dorp.

Open Dagen

De Open Dagen van Oud-Castricum zijn elke 1e en 3e zondag van de maand in gebouw De Duynkant aan de Geversweg. De openingstijden zijn van 13.30 uur tot 16.00 uur en iedereen is welkom. De toegang is gratis voor donateurs, Andere bezoekers betalen 1 euro.

Meer berichten