Logo uitkijkpost.nl
Foto: Coaching 't Gevoel op Facebook
Castricum

Kom het spel Schatgravers spelen

Op vrijdagmiddag 18 januari en 15 februari wordt het spel Schatgravers gespeeld in de bibliotheek in Castricum. Schatgravers is een kaartspel, waarbij kinderen (6-12 jaar) echt contact met elkaar hebben. Ze ontvangen complimenten, krijgen een beter beeld van zichzelf en medespelers èn worden verrast door eigen en andermans kwaliteiten. Het spel wordt begeleidt door gezins- en kindercoach Lisette de Graaf.

In Schatgravers ontdekken kinderen hun waardevolle eigenschappen (schatten) van zichzelf en van medespelers. Ze krijgen onderbouwde complimenten van de medespelers, waardoor ze een completer beeld van zichzelf, en medespelers krijgen en waardoor het zelfvertrouwen wordt versterkt! Het spel kan worden gespeeld door kinderen van 6 tot 12 jaar, maar ook volwassenen kunnen meespelen. Gezins- en kindercoach Lisette de Graaf verzorgt deze middag. Meer informatie over Lisette en haar werk vind je op www.t-gevoel.nl.

Het spel wordt gespeeld op vrijdag 18 januari en op vrijdag 15 februari  van 15.30 tot 17.00 uur in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl. De toegang is gratis maar aanmelden is gewenst.

Foto: Coaching 't Gevoel op Facebook

Meer berichten