Wil jij figureren in 'De 12 van Oldenheim'?
Wil jij figureren in 'De 12 van Oldenheim'? Foto: Facebookpagina MULTA Casting

Figuranten gezocht

Algemeen Akersloot

Momenteel is MULTA Casting de opnames voor het tweede seizoen van 'De 12 van Oldenheim' aan het voorbereiden. Zij zijn hier voor opzoek naar figuranten! Iedereen is welkom en hoe leuk is het als men uit Akersloot (en omstreken komt). Samen met Endemolshine (producent) organiseren zij dan ook een welkomstborrel voor de buurtbewoners. Hier wordt meer informatie gegeven over het 'figureren' en wat het voor een dorp betekent om hier filmopnames te houden.

Deze welkomstborrel zal plaatsvinden op woensdag 16 januari van 15.00 tot 17.00 uur in Café de Vriendschap in Akersloot. Je kunt je aanmelden voor de gastenlijst door te mailen naar info@multacasting.nl met als onderwerp 'borrel'.

De eerste draaidag is al op 22 januari en zal in de omgeving van Akersloot zijn. Per opnamedag is er een vergoeding van € 30 cash voor de figurant beschikbaar. Specifiek wordt voor de eerste draaidagen (22 en 23 januari) ook gezocht naar (een) baby('s) (meisje) van +- 8 maanden oud. MULTA Casting zoekt blanke baby's en de voorkeur gaat naar een tweeling/drieling/vierling. De vergoeding is € 50 per draaidag.

De opnamedagen staan gepland in Akersloot op 22 en 23 januari. Je dient beide dagen beschikbaar te zijn. De exacte aanvangstijden worden de dag voorafgaand aan de draaidag bepaald. Uiteraard zal dit nooit een hele dag zijn voor de baby's. Is of zijn jouw baby('s) een geboren filmster? Geef je dan nu op door te mailen naar info@multacasting.nl, graag inclusief 06 + duidelijke foto's + exacte leeftijd met onderwerp: 'Baby'.