Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijzonder kerstconcert Projectkoor Castricum

Cultuur Castricum

Projectkoor Castricum organiseert op zondag 16 december voor de negende keer een bijzonder kerstconcert onder de titel: Christmas feelings.

Opnieuw zullen ca. 70 koorleden uit de hele regio een veelzijdig programma aanbieden, dat in zes weken is ingestudeerd. Tijdens de afgelopen jaren heeft het Projectkoor al diverse, dikwijls uitverkochte, concerten gegeven. Naast het koor zal medewerking worden verleend door de bekende sopraan Mirjam Betjes en het semiprofessionele Kennemer Blaaskwintet. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Gijs Braakman en de muzikale leiding is in handen van Cees Brugman. Laatstgenoemde is actief als koor- en orkestdirigent en heeft met veel ensembles concerten gegeven in binnen- en buitenland. Hij is thans werkzaam als arrangeur, examinator en muziekrecensent. Gijs Braakman is docent bij de Muziekscholen Uitgeest en Schagen en is dirigent van het koor Take it Easy uit Beverwijk.

Het concertprogramma bestaat onder meer uit drie prachtige composities van de wereldbefaamde componist John Rutter, een bekend werk van Bach, enkele carols, lichtvoetige werken zoals het sprankelende 'Let it snow'' en het subtiele ''Ave Maria' van Caccini. Het blaaskwintet staat garant voor enkele fraaie kerstarrangementen.

Het concert vindt plaats op zondag 16 december in de Maranathakerk Castricum. Aanvang 14.30 uur en kaartverkoop is vanaf 13.45 uur op de dag van het concert bij de kerk.

Prijs: €10.00, inclusief consumptie.

Reserveren kan ook: Aad Zonneveld tel. 0251-656907 (mail: aadzonneveld1@ziggo.nl) of Ina Nieuwenhuis 072-5052537 (mail: nieuwenhuis.ina@gmail.com) Voor verdere informatie: www.projectkoor-castricum.nl.

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 23 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01