Logo uitkijkpost.nl
Foto: Candlelight Shopping & Music Castricum op Facebook
Castricum

Kerstsfeer tijdens Candlelight Shopping

Zaterdag 15 december wordt het dorpshart van Castricum ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer, met een mix van shoppen, eten, lichtjes en muziek. De winkels zijn open tot 21:00 uur en er zijn leuke activiteiten voor jong en oud. U kunt genieten van live muziek van Emergo, Vokaal Kabaal, Carol singers en Singer-Songwriters. De kerstman wandelt met zijn gezelschap door de straten en u kunt een ritje maken met de kersttrein.

Torenstraat:
Er is muziek van Emergo en Troubabroers en onder de luifel vindt u kerstkramen.

Dorpsstraat:
- Op het kerkplein naast 't Eethuysje is een workshop door Hart voor Borstkanker en om 19:00 uur een optreden van Mucicstar.
- Om 20:00 uur is er een concert van de Carol Singers in de Dorpskerk. Toegangskaarten (inclusief consumptie in de pauze) zijn voor €10,00 verkrijgbaar bij TWICE Women's Wear aan de Torenstraat 36 te Castricum of te reserveren op 0251-237652 en zolang de voorraad strekt, vanaf 19.30 aan de kerk.
- Om 20:30 uur is er de Santa-run bij Café My Way.
- Bij Club Mariz treedt Close 2 Fire op van 18:45 tot 19:45.

Burgemeester Mooijstraat:
- Bij de Bierhut staat Bistro a Gogo waar iets gegeten en gedronken kan worden.
- Bij Boekhandel Laan is vanaf 18:30 uur een open podium onder leiding van Iris de Leur met mooie vioolmuziek. Er zijn twee podia waar zo'n 30 muzikanten op verschillende niveaus op verschillende instrumenten spelen. Brigitte Burger doet dit jaar ook weer  mee met haar pianocursisten. Gratis entree.
- Vanaf 21:00 uur treden de Zaanse Toppers op in de Stiefel.

Bakkerspleintje:
Een levende kerststal en muziek van Vokaal Kabaal.

Dorpsplein:
Er is een skihut met een DJ en een barbecue verzorgd door Mekan bij Café Balu en Singer-Songwriters uit Castricum zingen kerstliedjes.

Mient:
Van 16:30 uur tot 19:30 uur is er een midwinterfeest in de Tuin van Kapitein Rommel.

Bron, foto en meer informatie: Candlelight Shopping & Music Castricum op Facebook.

Meer berichten