Logo uitkijkpost.nl
Foto: Gemeente Castricum
Castricum

Castricum zet voorliefhebbers.nl 'live'

De 'Voor liefhebbers' campagne voor cultuur, toerisme en recreatie in Castricum heeft online opvolging gekregen. Wethouder Ron de Haan zorgde vanmorgen met één muisklik voor de live-gang van de nieuwe website voor liefhebbers. De site is voortaan rechtstreeks te vinden én via de gemeentelijke website onder de "witte knop": recreatie, toerisme en cultuur.

Locale evenementen en bezienswaardigheden beter zichtbaar

Met de nieuwe website zet de gemeente volgens de wethouder een flinke stap in het beter zichtbaar maken en actueel houden van de lokale evenementen en bezienswaardigheden. "Castricum is een groene kustgemeente met wandel- en fietspaden die onze dorpen aan de zout- en zoetwaterkust met elkaar verbinden. De site www.voorliefhebbers.nl brengt dat prachtig in beeld, beschrijft de culturele en recreatieve mogelijkheden, de populaire en nog te ontdekken locaties in alle vijf dorpskernen."

Cultuuragenda

De cultuuragenda met een overzicht van podiumkunsten is een lang gekoesterde wens van organisaties, inwoners en bedrijfsleven. De wethouder over de nieuwe online-service: "Heel fijn dat-ie er is. Kleine en grote evenementen worden mooi verbeeld en evenwichtig bij elkaar gebracht. Goed beschreven, en up-to-date. Daar word ik blij van. En ik hoop met mij de inwoners en bezoekers van de gemeente."

Tips voor de agenda?

Het actueel houden van de agenda krijgt volgens de wethouder veel aandacht. "Als regio's werken we samen, daarbinnen moeten de gemeenten uitgaan van hun eigen kracht. Ik hoop dat we het complete overzicht van activiteiten, kunst en cultuur, de evenementen en ondernemers op voorliefhebbers.nl te zien gaan krijgen." Wie tips heeft voor de agenda, kan een mailtje sturen naar: info@voorliefhebbers.nl.

Holland Boven Amsterdam

De website voor liefhebbers is opgenomen in het marketingprogramma Holland Boven Amsterdam, dat de toeristische bezoek- en verblijfsmogelijkheden voor de regio's boven Amsterdam op de kaart zet.

Bron en foto: www.castricum.nl

Meer berichten