Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Inspirerende Limmense Winterfair bij Anastasia

Het was gezellig druk tijdens het eerste weekend van de zesde editie van de Limmense Winterfair bij Anastasia wooncadeaus. In de overdekte achtertuin met garage en uiteraard de winkel is weer een gezellige en sprookjesachtige wintersfeer gecreëerd.

Veel bezoekers waren blij verrast, ook de trouwe bezoekers van de Winterfair in voorgaande jaren. Zij genoten van de vele woondecoraties, de handgemaakte winterse deurkransen, tafeldecoraties en nog veel andere schattige cadeautjes. In deze knusse omgeving kan men inspiratie opdoen om tijdens de koude, donkere winterdagen in en om het huis een gezellige en warme sfeer te creëren. Je kunt hier zeker iets vinden om jezelf of een ander te verwennen met romantische cadeautjes met een persoonlijke touch. Alleen al de manier waarop en de zorg waarmee het cadeautje wordt ingepakt maakt je blij. Tijdens het genieten van alle mooie landelijke accessoires wordt men goed verzorgd met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers en voor de liefhebbers een lekker geurende glühwein.

De Winterfair wordt nog de volgende drie weekenden (tot en met 16 december) gehouden van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur op de Dusseldorperweg 97 in Limmen. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Meer berichten