Afbeelding

Lichtloze scholieren nu nog waarschuwing en amokmaker blijft terugkomen

Politie Castricum

De politieberichten van maandag 19 tot en met zondag 25 november.

Limmen
Dinsdagavond 20 november rond 21:45 uur, heeft er een verkeersongeval materieel plaatsgevonden op de Jan Valkeringlaan te Limmen. De bestuurder van een personenauto sloeg vanaf de Dusseldorperweg de Jan Valkeringlaan op. Hierbij gleed zijn voertuig weg en raakte hij eerst een bestelauto en vervolgens een tuinhek. In het kader van "botsen is blazen" is er een blaastest afgenomen van de bestuurder van het desbetreffende voertuig. Deze was negatief.

Akersloot
Vrijdagmiddag 23 november tussen 16.45 en 21.45 uur, is er tijdens afwezigheid van de bewoners ingebroken in een vrijstaande woning in Akersloot. De woning is geheel doorzocht en er zijn eigendommen weggenomen.

Castricum
Op woensdag 21 november is gepoogd in te breken in een vrijstaande woning in de buurt van de Soomerwegh. Dit was tussen 15.30 en 21.37 uur. De bewoners waren niet thuis. Er is veel braakschade aan de achterzijde van de woning.

Donderdagavond 22 november omstreeks 17.45 uur, is op de Zanddijk te Bakkum een fietsende vrouw en daarna een hardloopster aangereden door een personenauto. Het voertuig is doorgereden. Beide vrouwen voerden verlichting. Zij moesten voor behandeling naar het ziekenhuis en één van hen is opgenomen. De doorgereden auto, vermoedelijk een grijze SUV, hoog model, kwam vanuit de richting Castricum en sloeg linksaf de Westerweg op richting Heiloo.
Heeft u informatie, bel dan 0900-8844. Lees ook: https://castricum.uitkijkpost.nl/nieuws/politie/30558/automobilist-rijdt-door-na-twee-aanrijdingen.

Donderdagochtend 22 en vrijdagochtend 23 november heeft de politie tussen 07.30 en 08.30 uur een preventieve verlichtingscontrole gehouden op de Heereweg te Bakkum en de Beverwijkerstraatweg te Castricum. Dit betrof voornamelijk scholieren op weg naar school. De lichtloze fietsers werden gewaarschuwd. Als aandenken kreeg iedereen een reflecterende fietssleutelhanger. Binnenkort worden ook de fietsers vanuit Heiloo/Limmen en Akersloot/Uitgeest op dezelfde voorcontrole en aandenken getrakteerd. In december worden op dezelfde locaties bekeuringen uitgedeeld voor hen die hardleers zijn.

In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november heeft een vervelende jongeman in het horecagebied een bekeuring gekregen vanwege het onder invloed van alcohol de openbare orde verstoren. Hij is verwijderd uit het horecagebied van Castricum. Even later maakte hij weer amok en is hij een 2e keer verwijderd. En even later opnieuw, Toen poogde hij een afgesloten fiets te stelen. Hij is daarna aangehouden en naar het politiebureau in Alkmaar gebracht om af te koelen. Hij ging met in totaal 3 bekeuringen naar huis.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 22 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00