Logo uitkijkpost.nl
Foto: Tim Zijp
Regio

Brand bij Rembrandtschool en tuinhuisje

Het brandweernieuws van maandag 5 november tot en met zondag 11 november 2018.

Castricum
Ook deze week waren er weer loze brandmeldingen. Maandagochtend 5 november om 03:22 uur bij de Walstro en donderdagavond 8 november om 23:08 uur bij het RIBW aan de Oude Parklaan.

Limmen
Zondagavond 4 november om 23:53 uur hebben de brandweerlieden de ambulancedienst een handje geholpen om een persoon naar beneden te tillen aan de Achterweg. Deze persoon moest om medische redenen mee naar het ziekenhuis en de ambulance had hierbij hulp nodig. De ladderwagen van brandweer Heemskerk was ter plaatse, maar kon er niet bijkomen, dus moest alles met mankracht gedaan worden.

Donderdagochtend 8 november om 02:44 uur is de brandweer uitgerukt naar de Visweg voor een woningbrand. Ter plaatse bleek er een vlonder van een tuinhuisje in brand te staan. De brandweer heeft deze met één straal hogedruk geblust en kon zo erger worden voorkomen. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting, maar dit moet nog worden onderzocht.

Akersloot
Zondagmiddag 11 november om 16:48 uur, is de brandweer uitgerukt voor een 'containerbrand' bij de Rembrandtschool. Het ging om papier wat uit een container gehaald was en daarna in brand is gestoken. Enkele getuigen hebben een verdachte gezien met de volgende omschrijving: Mollig, Blauwe jas en een bril. Heeft u iets gezien, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer berichten