Afbeelding
Foto: Monique de Vries

Vrouw gezocht na aanrijding fietser

Politie Regio

De politieberichten van maandag 5 november tot en met zondag 11 november 2018

Akersloot
Op dinsdag 6 november tussen 14.30 en 16.30 uur is een algemene verkeerscontrole op de Boekel ter hoogte van de betoncentrale. Dit is gedaan door 2 HTV-P (Handhaver Veiligheid en Toezicht Politie) studenten, 5 wapendragende politiestudenten en hun studentenbegeleider. Er is proces-verbaal opgemaakt terzake:1 Proces-verbaal, losliggende lading. 1 Proces-verbaal, niet voorhanden hebben van een rijbewijs. 1 Proces-verbaal rijden met verlopen rijbewijs. 1 Proces-verbaal rijden zonder gordel en 1 Proces-verbaal gladde band. Ook bleek een persoon in het Opsporingsregister te staan voor een niet betaalde verkeersbekeuring. Betrokkene rekende 225 euro af op het politiebureau in Alkmaar.

Op woensdag 7 november omstreeks 16.53 uur is op de A9 een aanhangwagen van een bestelauto los geschoten. De aanhangwagen is tegen de vangrail van de midden geleiding tot stilstand gekomen en het trekkende voertuig op de spitsstrook. Er is wonderwel geen schade ontstaan. Wel is het verkeer stopgezet in verband met de verkeersveiligheid. Het trekkende voertuig is onder begeleiding een stukje terug gereden, de aanhangwagen aangekoppeld en de combinatie kon weer verder.

Castricum
Maandagmiddag 5 november kwam een melding binnen, dat er een persoon vermist zou worden vanaf zijn woning aan de Poelven. Persoon is later, omstreeks 23.00 uur zelfstandig weer teruggekomen naar zijn woning. Via Twitter en 'Je bent Castricummer als….' Is hier van diverse kanten aandacht voor gevraagd.

Op donderdagavond 8 november, omstreeks 21.15 uur zag een politie motorrijder op de Bloemen een bromfiets rijden zonder kentekenplaat. Bij staande houding bleek de 17-jarige bestuurder, afkomstig uit Assendelft, niet in het bezit van een rijbewijs. Hij had ook een vaag verhaal over hoe hij aan de brommer was gekomen. Het voertuig stond niet als gestolen te boek maar is wel uit het verkeer genomen voor onderzoek. Later is er contact geweest met de eigenaar, een volwassene uit De Wormer.. Die had een vaag verhaal, dat de brommer gestolen zou zijn en dat hij nog geen aangifte had kunnen doen. De ouders van de onrechtmatige bezitter zijn op de hoogte gebracht. Hij krijgt een boete voor het rijden zonder rijbewijs.

Op vrijdag 9 november omstreeks 08.00 uur is op de rotonde CF Smeetslaan een aanrijding geweest tussen een dame in een auto, meer gegevens niet bekend, en 12-jarige fietser, waarbij de fietser is komen te vallen. Hij zei, dat het wel ging. De dame zou de auto even wegzetten en terugkomen, maar dat deed ze niet. Als politie vragen wij haar om contact met ons op te nemen in verband met het uitwisselen van gegevens.

'De Autoriteit'.
Come Together in Castricum met o.a. 'De Autoriteit' en 'DJ's 'Vierdiep' 4 uur geleden
Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34
Meerdere inbraken in Castricum.
Meerdere inbraken in Castricum 18 mrt, 18:25