Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Regio

Netwerkbijeenkomst over geldzaken

De Sociale Teams van Gemeente Uitgeest en Castricum organiseren op dinsdag 20 november een netwerkbijeenkomst over het thema geldzaken. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Huis van Hilde van 14:30 tot 17:30 uur.

De bijeenkomst is gericht op het delen van informatie over de eerste ervaringen met het inloopspreekuur geldzaken, nadere kennismaking en samenwerking tussen sociale partners en met de Sociaal Teams van de gemeenten Uitgeest en Castricum. Centraal staat hierbij de doelgroep inwoners die vragen kan hebben of krijgen over (problematische) geldzaken.

Sociale partners en medewerkers van het Sociaal Team krijgen de mogelijkheid om nader kennis met elkaar te maken rond het thema geldzaken. De deelnemers gaan met elkaar in gesprek over een intensievere samenwerking rondom het thema, en de wijze waarop partners deze samenwerking nog meer kunnen vormgeven. Hierbij is vooral aandacht voor preventie en vroegsignalering van geldproblemen.

Sociale partners (met cliënten) in Uitgeest en Castricum op het gebied van zorg, welzijn, participatie, verslaving en aanverwante professies kunnen zich aanmelden. De aanmelding verloopt via OndersteuningMTSL@debuch.nl en de sluitingsdatum is 15 november a.s.

Meer berichten