Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Uit je Bok! Bokbier festival

Kleedkamer 2
Kleedkamer 2 (Foto: aangeleverd)

De eerste samenwerking tussen Cultureel Podium de Bakkerij en de Bierhut belooft een groot succes te worden. Het 'Uit je Bok! Bokbier festival, zal worden gehouden op zaterdag 10 november van 20:00 - 01:00 in De Bakkerij aan de  Dorpsstraat 30, 1901 EL Castricum. Met maar liefst 9 verschillende herfstige bokbieren van de fles en de tap. Daarnaast zijn er twee bands: Kleedkamer 2 en Catwise.

De liedjes van Catwise hebben een humoristisch randje en gaan over fictieve bizarre personen woonachtig in het brein van Thom. Benjamin, Flix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, melodieuze baspartijen en harde gitaarriffs komen samen en creëren een 'in your face' effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoorbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie en punk. Met een beukende drummer, luide gitaren en een leidende bas komt de band live het sterkst tot hun recht en pakken ze het publiek gelijk bij hun lurven.

In 2014 is de band Kleedkamer 2 bij elkaar gekomen. Zij spelen bekende en minder bekende covers. Veelzijdigheid is het handelsmerk van deze band. Niet alleen hits uit de jaren 70 en 80 passeren de revue maar ook recente nummers komen voorbij. Van Eddy Floyd naar Douwe Bob, en van The Cure door naar Pink Floyd.

Entree 15 euro inclusief proefglas & consumptie. Kaarten verkrijgbaar bij: www.bierhut.com en in de winkel Bierhut: Burgemeester Mooijstraat 35, Castricum of aan de deur vooraf.

Meer berichten