Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Griezelen in de Bakkerij

Woensdag 31 oktober en het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 november staan bij de Bakkerij in het teken van Halloween.

Woensdag 31 oktober: Pompoenen snijden.
Het is met Halloween traditie om Jack O'Lanterns te maken. Dat gaan ze op woensdag 31 oktober vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur doen in De Bakkerij. Neem zelf een snijplank, lepels en een goed mes mee. Emmers en afval wegdoen zullen zij regelen. De pompoenen zullen tijdens het Halloween te zien zijn in De Bakkerij. 

Open: 20:00 uur. Entree: gratis.

Zaterdag 3 november: Halloween.
Muhahahaha het is weer tijd voor de jaarlijkse griezelige avond! Kom lekker eng gekleed en laat jezelf en anderen schrikken. Het wordt eng, heel eng… Was dat nou een geest of een vage kennis? Het mag wel duidelijk zijn dat ze dit keer uitpakken met een heus Halloween waar de scheidingslijn tussen de realiteit en de schimmige wereld wel heel dun is.

Dresscode: zo eng mogelijk! Entree: gratis.

Zondag 4 november: Kinderhalloween.
Verkleed als heks, piraat, vampier, spook of ander eng figuur ben je welkom in De Bakkerij. Speciaal voor alle kids organiseren ze een Halloweenmiddag op zondag 4 november. Kom dansen en zingen met je vriendjes en vriendinnetjes in De Bakkerij. Er wordt gezorgd voor een goed glas limonade en fijne muziek, zodat jij het dak eraf kunt feesten. Papa en mama mogen ook mee. Als jij een prins of prinsessenpak aan wilt mag dat natuurlijk ook! 

De middag is van 14:00 uur tot 17:00 uur op zondagmiddag 4 november. De entree is gratis.

Meer berichten