Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Doet u ook mee? Kom aan tafel!

Iedereen moet kunnen meedoen en tot zijn recht kunnen komen in de samenleving. Ongeacht culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, talenten of beperkingen. Iedereen neemt op een gelijkwaardige manier deel aan de maatschappij: 'Iedereen doet mee'. Mensen worden aangesproken op hun mogelijkheden en niet op hun beperkingen. Voor niet iedereen is dit een haalbaar streven. Om een actieplan te maken voor een 'inclusieve samenleving' in onze gemeente worden er 'Iedereen-doet-mee-tafels' georganiseerd.

Tafelmoment

Het volgende tafelmoment is op dinsdag 30 oktober 2018 in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, 1902 CA Castricum. De bijeenkomst is van 16.00 uur – 18.00 uur.
Wilt u ook aanschuiven aan tafel? Meld u dan van tevoren aan via iedereen-doet-mee-tafels@meewering.nl

Wat staat er op het menu?

Er wordt van alles georganiseerd om alle inwoners mee te kunnen laten doen in iedere gemeente. En toch, als het mensen zelf niet lukt om mee te kunnen doen, ook niet met hulp van mensen uit eigen omgeving of een professional, dan is er misschien meer nodig. Inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen en de adviesraden worden daarom gezamenlijk uitgenodigd om aan om aan tafel te komen. Er wordt met elkaar in gesprek gegaan en u bespreekt de hiaten die er zijn. Er worden acties gesteld en een plan aanpak besproken op om tot mogelijke oplossingen te komen.

Bron en foto: gemeente Castricum

Meer berichten