Logo uitkijkpost.nl
Tijdens de workshop Reptielen kunnen de kinderen echte reptielen zien en aanraken.
Tijdens de workshop Reptielen kunnen de kinderen echte reptielen zien en aanraken. (Foto: )
Regio

Supercoole herfstvakantie bij Forte BSO's

Tijdens de komende herfstvakantie zijn er weer volop leuke dingen te doen bij de BSO's van Forte Kinderopvang. De hele vakantie lang zijn er voor de BSO-kinderen gezellige uitstapjes en coole workshops, zodat ze een echt vakantiegevoel hebben.

Inmiddels al jaren traditie bij de Forte BSO's: een vakantieprogramma vol activiteiten, workshops en coole uitjes. Op de vestigingen zelf worden gezellige activiteiten gecombineerd met leerzame en soms zelfs spannende workshops.

Deze herfstvakantie staat in het teken van het thema Insecten. Tijdens een workshop Insecten leren kinderen over de wondere wereld achter deze soms enge, maar intrigerende beestjes. Enge beestjes zijn er ook volop te zien tijdens de workshop Reptielen, waarbij de kinderen kennismaken met echte slangen, gekko's, kameleons, varanen en vogelspinnen. Toch te eng? Dan kunnen de kinderen zich creatief uitleven op bongo's en andere percussie-instrumenten, waarop ze leren spelen.

Elke vakantie biedt Forte Kinderopvang standaard een vakantieprogramma aan de BSO-kinderen dat zo rijk gevuld is dat er altijd wel iets aansluit bij de leeftijd of belangstelling van een kind. Weer of geen weer, de kinderen gaan een heerlijke vakantie tegemoet! Voor meer informatie kunt u kijken op www.fortekinderopvang.nl/ vakantieopvang of bellen met 0251-658058.

Meer berichten