Logo uitkijkpost.nl
Foto: Hotel Fase Fier eten en drinken op Facebook
Bakkum

Bakkums eigen oktoberfeest barst weer los

In het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober barst het feestgedruis weer los in Bakkum, met op zondag traditiegetrouw weer de grootste reünie van Bakkum en omstreken.

Programma Hotel Fase Fier:

Vrijdag 12 oktober staat in het teken van het oktoberfest. Tom Haver treedt op. Zijn muziek is feestelijk, uptempo en opzwepend met een poppy sound, die lekker in het gehoor ligt. "Kom in stijl!", luidt het op de poster.

Aanvang: 21:00 uur.

Zaterdag 13 oktober treedt in de zaal Jukebox op. De afgelopen jaren heeft deze feestband een spoor van overbelaste stembanden, losse heupen, moeie kuiten, lamme handen en de nodige lachspierpijn achter zich gelaten.

In de tent vindt je deze avond het duo Kees en Ko. Dit is hèt Noord-Hollandse professionele allround duo met een ongekend breed repertoire, van Armin van Buuren tot Wolter Kroes en alles daar tussenin.

Aanvang: 21:00 uur.

Zondag 14 oktober Zijn er maar liefst 2 bands te vinden in de zaal. Zo zijn er de Barnbees: eigenzinnige hedendaagse Rock and Roll in je moerstaal. Eigen werk met eigen teksten, vol energie en passie en hier en daar een knallende cover.

Ook de formatie La Stampa blaast het dak eraf. Dit is al meer dan 15 jaar de meest geboekte band van Noord-Holland, het Mekka van de kermissen! Deze band heeft gespeeld op iedere kermis die Nederland rijk is. Een geweldige feestband, 

In de tent bezorgt het duo De Wico's je tijdens de grootste reünie van Bakkum en omstreken gegarandeerd gezelligheid. De Wico's is een all-round duo die in staat is elk soort feest, bruiloft, carnaval, kermis, bedrijfsfeest en brunch muzikaal te omlijsten èn er altijd in slaagt de tent op zijn kop te zetten. 

Aanvang: 16:00 uur. 

Bronnen: Hotel Fase Fier eten en drinken op FacebookTom HaverJukeboxKees en KoDe Wico'sBarnbeesLa Stampa.

Meer berichten