Logo uitkijkpost.nl
Wethouder Falgun Binnendijk opent het nieuwe pand van Keer op Keer.
Wethouder Falgun Binnendijk opent het nieuwe pand van Keer op Keer. (Foto: STiP Fotografie)
Limmen

Kringloopwinkel X op X opent deuren in Limmen

Zaterdag 6 oktober opende Keer op Keer de deuren van hun nieuwe onderkomen aan de Rijksweg 127 in Limmen. Aan wethouder Falgun Binnendijk de eer het pand officieel te openen, waarna een feestelijke dag volgde met live muziek van de bekende Limmer troubadour Hubert Ilario. Kinderen werden geschminkt en natuurlijk was er iets te drinken met wat lekkers.

Bij stichting Keer op Keer werken uitsluitend onbetaalde krachten, vrijwilligers. Deze verzetten geweldig werk om de cirkel – van inbreng tot verkoop – rond te krijgen. Ieder, op basis van zijn kennis en kunde, een schakel in het geheel. Door het gevarieerde aanbod van spullen is er veel inzet van de vrijwilligers nodig om uiteindelijk de klanten tevreden te stellen met een goede aankoop.

De opbrengst van de verkoop gaat naar diverse goede doelen, zo heeft de stichting in het verleden geld gedoneerd aan Stichting Opkikker, een kerstactie voor minima in Heiloo, Stichting Dierenambulance Noord-Kennemerland en  PTSS hulphonden. Kijk voor meer informatie over de doelen die gesteund werden op: www.stichtingxopx.wordpress.com.

Bron: www.stichtingxopx.wordpress.com

Meer berichten