Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Bijzondere griezeltocht Stichting Samen Spelen op 9 en 10 november 2018

Het is nu al weer het zevende jaar dat de Stichting Samen Spelen uit Akersloot een griezeltocht organiseert. Net als voorgaande jaren zal de griezeltocht gehouden worden op Camping Geversduin in Castricum, dit jaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018. Het thema is: Escape from Geversduin.

Maar, zoals de titel al doet vermoeden, het wordt niet zomaar een griezeltocht. Natuurlijk zijn alle ingrediënten die deze tochten zo bijzonder maken weer aanwezig. Enge figuren in het bos, een prachtige route over de camping, er valt ook weer veel te lachen. Dit jaar is het een uniek concept: het wordt een avondje griezelen in combinatie met een escaperoom-ervaring. Vind je het leuk om te griezelen, maar houd je ook van het spannende element van een escaperoom, dan ben je dit jaar bij Stichting Samen Spelen zeker aan het goede adres.

Het wordt een griezeltocht, waarbij je, tijdens de tocht, niet alleen hele enge dingen meemaakt, maar ook alles tegenkomt wat een escaperoom zo leuk maakt: puzzels, wetenswaardigheidjes en opdrachten. Dat alles moet binnen een bepaalde tijd opgelost zijn. Zo niet, wie weet kom je dan het bos niet meer uit. Je bent dus gewaarschuwd! De Stichting is bijzonder trots dat zij je deze vorm van vermaak kan presenteren, uniek in Nederland.

Wil je het wel eens meemaken? Bezoek dan deze website. Daar kan je alles vinden wat belangrijk is om te weten voor deze tocht.

De kosten zijn 12 euro per persoon. Deelname kan vanaf 12 jaar (tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene).

Vanaf 1 oktober gaat de verkoop van de kaarten van start, alleen te boeken via de website, www.stichtingsamenspelen.nl.

En voor diegenen die het nog niet weten, de opbrengst van de kaartverkoop van deze tocht wordt besteed aan het organiseren van interactieve spellen voor zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking.

Meer berichten