Logo uitkijkpost.nl
Foto: gemeente Castricum op Twitter
Regio

Diverse asfaltwerkzaamheden

In de week van 17 september zijn er werkzaamheden in meerdere straten van de gemeente Castricum. Het gaat om de Beverwijkerstraatweg (Castricum), Mient (Castricum), Westerweg (Limmen) en de Vredeburglaan in Limmen. Het asfalt wordt gerepareerd of vervangen.

Bereikbaarheid

Beverwijkerstraatweg:
afgesloten op 19 september voor autoverkeer vanaf de rotonde naar Castricummer Werf en de Oude Haarlemmerweg tot en met Korendijk. De afsluiting is van 20:00 tot 06:00 uur. Het asfalt van de rotonde wordt vervangen en op de Beverwijkerstraatweg worden slechte plekken gerepareerd. Het autoverkeer wordt omgeleid via Heemskerk en Uitgeest. Fietsverkeer blijft wel mogelijk.

Mient:
tijdelijke verkeershinder op 19 september. Van 18:00 tot 06:00 uur worden scheuren en slechte plekken gerepareerd. Doorgaand verkeer blijft mogelijk.

Westerweg:
afgesloten op 17 september voor auto- en fietsverkeer vanaf het kruispunt met de Zanddijk tot aan de gemeentegrens van Heiloo (huisnummer 176). De afsluiting is van 07.00 tot 16.00 uur. Het asfalt wordt vervangen. Verkeer wordt omgeleid via de Vennewatersweg en de Hoogeweg in Limmen en Heiloo.

Vredeburglaan:
afgesloten van 17 tot en met 21 september voor autoverkeer vanaf de Dusseldorperweg tot de Meidoornlaan. De afsluiting is van 07.00 tot 16.00 uur. Het asfalt wordt vervangen.

De werkzaamheden zijn met borden aangekondigd. Bewoners langs Beverwijkerstraatweg, Vredeburglaan en Westerweg zijn per brief geïnformeerd.

Bron: gemeente Castricum

Meer berichten