Logo uitkijkpost.nl
Foto: Hans Peter Olivier
Regio

Brandweernieuws met o.a. brandlucht door droger

Het brandweernieuws van maandag 3 september tot en met zondag 9 september

Castricum

Donderdagmiddag 6 september om 13:07 uur zijn de brandweerlieden met spoed uitgerukt voor een wasdroger die in de brand zou staan bij een woning aan de Bloemen. Bij aankomst wist de politie al te vertellen dat er geen brand zou zijn. De brandweerlieden zijn naar boven gegaan en hebben de droger gecontroleerd en er bleek inderdaad niets aan de hand te zijn. De bewoonster vertelde dat ze een brandlucht rook en dacht dat het van de droger afkomstig was gelukkig was dit niet het geval. De brandweer adviseert wel om de wasdroger regelmatig schoon te maken om brand te voorkomen.  

Limmen

Dinsdagavond 4 september om 21:41 uur werd de brandweer opgeroepen om een kat uit de boom te halen die al 5 dagen vermist was. Dit was het geval aan de Kennemerstraatweg te Heiloo. Met behulp van een ladder heeft de brandweer de kat weer uit de boom kunnen halen en aan de eigenaar kunnen overhandigen.

Vrijdagmiddag 7 september om 17:43 uur was er een loze brandmelding bij het GGZ aan de Strandwal in Heiloo.

Akersloot

Maandagochtend vroeg om 3:38 uur werd de brandweerboot opgeroepen voor een persoon te water aan de Randersdijk in Alkmaar. Maar nog voordat de boot onderweg was, was de persoon al uit het water gehaald en konden ze terug gepiept worden.

Meer berichten