Logo uitkijkpost.nl
Bakkum Bruist 2017
Bakkum Bruist 2017 (Foto: Monique de Jager)
Bakkum

Bijzonder buurtfeest: Bakkum Bruist

Bewoners van Bakkum organiseren op zaterdag 8 september Bakkum Bruist. De huizen in Bakkum zijn die avond sfeervol verlicht met lampjes, lampionnen en lantaarns. 

Programma:

Om 14:00 uur zijn er twee rondwandelingen waaraan men kan deelnemen. Aanmelden is gewenst vanwege het beperkte aantal plaatsen.

1. Een rondwandeling o.l.v. Jan Camps, oud-bibliothecaris van Dijk en Duin. Over de geschiedenis van het terrein. Vertrek om 14.00 uur vanaf De Oude Keuken.
2. Een rondwandeling door Bakkum-Zuid o.l.v. Rino Zonneveld. Vertrek om 14.00 uur vanaf De Oude School/Perspectief.
Meer info en aanmelden via http://bakkumbruist.nl/rondwandelingen/ .

Om 18:00 uur is de officiële opening bij De Oude Keuken. Trainers van sportschool Full of Life faciliteren speciaal voor kinderen een springtouw work-out. Springtouwen worden ter beschikking gesteld en onder de deelnemers wordt een mooie prijs verloot.

Vanaf 19:00 uur zal de Think-BIG band optreden bij De Oude Keuken. Dit is een voltallige big band met een rijk verleden. De oorsprong van de big band dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam 'Triple E'. Met o.a. twee tournees door Engeland en vele optredens door heel Nederland werd al snel een reputatie gevestigd.

Rond 20:00 uur verzamelen de bewoners op het veldje bij Basisschool De Cunera. Hierna volgt een optocht door het dorp, eindigend op het pleintje bij Restaurant Fase Fier. De jury loopt ook door het dorp.

Om 22:00 uur volgt bij Fase Fier de uitreiking van de straatprijs.

Bron en meer informatie: www.bakkumbruist.nl of op Facebook.

Meer berichten