Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Ontdekplek van start in de bieb

Het is nieuw, het is verrassend, het is stoer. Ontdekplek in de bibliotheek zijn spannende , leuke en vooral gezellige activiteiten voor de jeugd! Lijkt het je leuk om kennis te maken allerlei verschillende onderwerpen zoals elektriciteit, games, virtual reality (VR) en kunst? Dit kan allemaal bij de nieuwe Ontdekplek in de bibliotheek in Castricum. Er is afwisselend om de week een Ontdekplek voor kinderen van 4 tot 8 jaar en voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kom naar de Ontdekplek in de bibliotheek en beleef wat je daar allemaal kunt doen en leren. Je hoeft jezelf niet van te voren aan te melden, inloop vanaf 15.30 uur.

Elke keer is er weer iets anders te doen en te leren. In Castricum gaan ze op donderdag 6 september van start met het onderwerp muziek. Maar er komen daarna nog veel meer onderwerpen aan de beurt. Ontdek, onderzoek en leer bijvoorbeeld meer over archeologie, bouwen, duurzaamheid, verhalen, zintuigen en magneten. Laat je verrassen en kom naar de Ontdekplek waar iemand van de bibliotheek klaar zit om je te helpen!

Ontdekplek start op 6 september in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1. Elke donderdag van 15.30 tot 17.00 uur vindt er een jeugdactiviteit plaats voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Afwisselend de ene week voor 4-8 jaar (4+) en de andere week voor 8-12 jaar (8+). Aanmelden is niet nodig, inloop vanaf 15.30 uur. Kom je ook meedoen?

Voor een compleet overzicht van onderwerpen in de Ontdekplek kun je kijken op: www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

Meer berichten