PaperPlane
PaperPlane Foto: Aangeleverd

Kermis Akersloot van 4 t/m 7 augustus

Algemeen Akersloot

Zaterdag 4 augustus barst het kermisgeweld los in De Vriendschap met de beste band uit Noord Holland, COLD TURKEY. Zij stonden recentelijk in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Deze band is een topper in onze provincie en zij zullen er alles aan doen om het publiek te laten zien dat zij terecht in die finale zaten. Vervolgens zal DJ BULLIT, het feestje overnemen om zo iedereen tot laat in de nacht te laten dansen en swingen….party time!

Zondagmiddag 5 augustus staat duo RECKLESS op het terras. Reckless bestaat uit Rob en Marcel, 2 rasechte Noordhollanders, die de afgelopen jaren een grote ervaring opbouwden tijdens allerlei kermissen. Uit de zeer goed gevulde agenda blijkt wel, dat de capaciteiten van Reckless op de juiste waarde worden geschat en dat deze mannen zijn uitgegroeid tot een van de beste duo's van Noord-holland. Voor een stevig potje Top 40 repertoire gaan Rob en Marcel niet opzij. Een zeer gevarieerd repertoire en altijd uitstekend bij de tijd!

Zondagavond 5 augustus staat de Alkmaarse formatie KINK op het podium. Samen met DJ JERONE, 6 professionele artiesten die zorgen voor een high level qua performance en zang. De hele avond wordt gevuld door de band en DJ Jerone.

Maandagochtend 6 augustus zal De Vriendschap vanaf 11.00 uur Akersloot laten dreunen met DJ MARK, een Hollandse party met alle meezingers.

Na de eerste deun, zullen natuurlijk ook dit jaar 'THE CHIEF' EN WILLEM SCHOONE laten zien hoe kermis gevierd dient te worden. Zij spelen in de middag op het terras van De Vriendschap.

Maandagavond 6 augustus is gereserveerd voor de formatie PAPERPLANE. De PaperPlanetrein dendert sinds jaar en dag over elk podium in Nederland. Het strakke, opzwepende geluid van de band kan het best worden omschreven als een mengeling tussen rock en pop. Een optreden van PaperPlane is een feest der herkenning waarbij het publiek actief wordt betrokken: Hompen!

Dinsdag 7 augustus zal vanaf 13.00 uur het traditionele RINGSTEKEN voor aangespannen paarden van start gaan. Ieder jaar genieten vanaf het terras, van de paarden en de kunsten van de steeksters.

Na het ringsteken treed de formatie THE WICO'S op in De Vriendschap, zij zullen voor een ongekend kermissfeertje zorgen.

De topformatie SHORELINE staat 's avonds weer eens op de planken in de Vriendschap. Het kostte enorm veel moeite om deze rasmuzikanten voor een reünie bij elkaar te krijgen, maar het is gelukt! Maar liefst vier sets zullen zij spelen deze avond. Deze jongens weten door een uitgekiend repertoire van oude succesnummers en hits en ook het tegenwoordige Hollandstalige repertoire het publiek een geweldige avond voor te schotelen. Oude tijden herleven als nummers als Wij gaan naar Zandvoort, Apache en nummers van The Golden Earring worden ingezet. Ook de dinsdag blijft gevuld, zonder pauzes want BERNARD KARSTEN zal Shoreline muzikaal afwisselen.

Kortom een geweldig kermisprogramma in De Vriendschap, Kerklaan 18 in Akersloot. Hele kermis vrij entree!

Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34
Meerdere inbraken in Castricum.
Meerdere inbraken in Castricum 18 mrt, 18:25
Er wordt gespeeld op dinsdagmiddag 16 en 23 april en vrijdagavond 19 en 26 april.
Open Kampioenschap Biljarten van Castricum 18 mrt, 15:17