Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Forte kinderen trekken eropuit

Tijdens de komende zomervakantie zijn er volop leuke dingen te doen bij de BSO's van Forte Kinderopvang, waarbij de kinderen meer dan ooit eropuit trekken. Zes weken lang krijgen de kinderen gezellige en coole uitstapjes aangeboden. Grote kans dus dat u de kinderen van de Forte BSO´s deze vakantie tegen gaat komen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen tussen 4 en 12 jaar die tijdens de vakantie de BSO bezoeken een echt vakantiegevoel hebben, heeft Forte Kinderopvang een programma vol leuke activiteiten. Deze zomervakantie staat in het teken van activiteiten binnen de thema's 'Water' en 'Kunst', maar worden er ook meer uitstapjes dan ooit georganiseerd.

Elke BSO regio van Forte Kinderopvang heeft een eigen programma. Een greep uit het aanbod: bodyboarden, suppen, theatervoorstelling 'Naut en Dein', crossfietsen, Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland, Land van Fluwel, De Poelboerderij, De Hoep, en nog veel meer. Daarnaast is er van alles te doen op de vestigingen zelf. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in allerlei creatieve en culinaire uitspattingen, zijn er allerlei spelletjes te doen, of kunnen ze gewoon even lekker chillen. Rondom de vestigingen is ook nog van alles te beleven, zoals het leven in de sloot bestuderen en op pad met het water-doe-boek.

Kortom: weer of geen weer, de Forte-kinderen gaan zich niet vervelen en gaan een heerlijke zomervakantie tegemoet. Voor meer informatie kunt u kijken op www.fortekinderopvang.nl, of bellen met 0251-658058.

 

Meer berichten