Afbeelding
Foto: Monique de Jager

Zondag 1 juli zomermarkt èn triatlon

Algemeen Castricum

De zon schijnt, de mensen gaan naar buiten en de zomermarkt triatlon in Castricum is er weer.

Star Promotions organiseert de zomermarkt triatlon in Castricum. Volop kramen met verschillende artikelen. Er is een ruim aanbod, denk onder andere aan kleding, cosmetica, woondecoratie, speelgoed, biologische producten en streekproducten. En nog veel meer. Er staan ongeveer 100 kramen voor u klaar om te bezoeken. Uiteraard zijn er ook kramen met lekker eten en drinken. Er zijn loempia's, bara's, churros, patat en hamburgers etc. Ook is er een lekker ijskoud glas frisdrank of een lekker kopje koffie voor u. Dit staat allemaal op de markt om het bezoek aan de zomermarkt nog gezelliger te maken. De kinderen worden zeker niet vergeten. Buiten dit alles zijn er verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen is er een draaimolen. En als ze daarmee klaar zijn, is er nog de powerjump waar veel plezier te beleven valt. De markt zal te vinden zijn op de Torenstraat en Burgemeester Mooijstraat.

Op het Bakkerspleintje wordt een gezellige sportmarkt ingericht, waar verschillende sportverenigingen zich zullen presenteren. De Buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. 

Onder andere op de Dorpsstraat en in Zwembad de Witte Brug zal de 2e editie van de 1/8e triatlon van Castricum gehouden worden. Dit houdt in dat er eerst 500 meter gezwommen wordt, daarna 21 km zal worden gefietst en als laatste nog 5 km moet worden hardgelopen door het centrum van Castricum. Kijk voor meer informatie en de route op http://www.triatlon-castricum.com/.

De zomermarkt zal plaatsvinden van 11:00 – 17:00 uur, de triatlon van 13:30 - 18:30 uur en op het dorpsplein bij de Balu is er live muziek van 17:00 - 22:00 uur.

Bronnen: Star Promotions en Facebookpagina's van de Balu, Buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland, Stichting Triatlon Castricum, Shopping in Castricum en het Bakkerspleintje. 

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 20 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01